Temp. vazduha: -
Temp. vode u Relax bazenu: -

Društvena odgovornost

Baby Exit - 29.05.2016.

AquaPark PETROLAND PETROLAND Bački Petrovac se ove godine prezentirao na Baby exitu na Petrovaradinskoj tvrđavi u suradnji s humanitarnom organizacijom Čepom do osmijeha. Sa najmlađim drugarima pravili smo mozaik Aquaparka Petroland od čepova. Super smo se zabavili :)

Spomenak - Pančevo - 17.08.2016.

17. kolovoza smo imali posjetu Doma za djecu i mladež bez roditeljskog straranja "Spomenak" iz Pančeva. Ovdje možete pročitati njihove utiske i pogledati fotografije.

NAUR - turnir u nogometu - 21.08.2016.

Dragi prijatelji, u Aquapark PETROLAND je od 20. do 21. kolovoza 2016. održano natjecanje u nogometu na pijesku za djecu - Naur BEACH SOCCER CUP 2016 na našim sportskim terenima. Fotografije možete pogledati ovdje.

Junior Open Turnir - 06.08.2016.

Podržali smo akciju Junior Open Turnir u tenisu za djecu koji je održan na teniskim terenima kluba Sa-Ha u Bačkom Petrovcu.

Kolevka - Subotica - 21.07.2016.

Iz doma za djecu ometene u razvoju "Kolijevka" iz Subotice su nas posjetili i divno su se proveli kod nas. Ovdje možete pročitati njihove utiske. Jedan od njihovih članova nam je napisao i pjesmu.

Šahovski turnir - 06.08.2016.

Međunarodni Open rapid turnir sa 124 sudionika je bio jedna od najmasovnijih akcija na Slovačkim narodnim svečanostima u Bačkom Petrovcu na kojem je pobijedio poznati velemajstor Siniša Dražić. Turnir je otvorio državni tajnik Slovačke republike gospodin Branislav Ondruš a generalni sponzor je bio Aquapark Petroland i Matica Slovačka.

Gradsko udruženje za pomoć osobama sa autizmom - 28.07.2016.

Danas su nas posjetili iz Gradskg Udruženje za pomoć osoba sa autizmom iz Subotice :) Donijeli su nam prelijep dar koji su napravili članovi udruženja :)

Udruženje "MI" - 13.07.2016.

Izašli smo u susret Udruženju roditelja dece sa posebnim potrebama „MI“ iz Bačkog Petrovca i omogućili smo im da provedu jedan divan dan u aqua parku PETROLAND :)

Udruženje osoba sa invaliditetom "Zagrljaj" iz Kulpina - 08.07.2016.

Danas nas je posjetilo Udruženje osoba s invaliditetom "Zagrljaj" iz Kulpina. U znak zahvalnosti što smo im omogućili ulaz u Petroland, donijeli su nam predivan poklon koji su sami izradili.

05.07.2016.

Posjetila su nas djeca sa Kosova. Mi smo im omogućili gratis ulaz, a oni su se divno proveli kod nas. :)

- 19.06.2016.

Podržali smo predivnu manifestaciju u Kisaču - festival dječijeg folklora "Zlata brana" :)

Memorijalni noćni turnir u malom nogometu - 19.06.2016.

Podržali smo manifestaciju “Memorijalni noćni turnir u malom nogometu Rastislava Pecnjika - Peleta”. Sliku najbolje momčadi pogledajte ovdje.

Posjeta djece iz Centra za socijalnu skrb grada Novog Sada - 13.08.2015.

Ugostili smo djecu iz socijalno ugroženih obitelji koji su došli u Petroland u okviru Centra za socijalnu skrb grada Novog Sada. Lijepo su se proveli kod nas što dokazuje ova fotografija

Udruga građana Terra - 02.08.2015.

Ugostili smo volontere udruge građana "Terra" iz Kulpina :)
Terra

Prvenstvo Vojvodine u aquabike-u - 26.07.2015.

Podržali smo prvenstvo u aquabike-u Vojvodine koje se održalo 26. srpnja na novosadskom Štrandu :)
Natjecatelji

I TI SI NETKO - 22.07.2015.

Pomogli smo udrugu građana „ I TI SI NETKO“ koje je organiziralo tradicionalni turnir „ Turnir ulica“ s oko 300 sudjelovatelja. Manifestacija „ I TI SI NETKO“ je održana u vremenu od 12. do 14. lipnja 2015 godine na igralištu „FK TATRA“. Drago nam je što smo ulaznicama za AquaPark PETROLAND mogli usrećiti djecu koja su se natjecala.


Poseta djece iz Dječijeg sela ,,Dr. Milorad Pavlović " iz Srijemske Kamenice - 16.07.2015.

U četvrtak 16.07.2015. smo ugostili djecu iz Službe za smještaj i zbrinjavanje djece i mladeži - Dječijeg sela ,,Dr. Milorad Pavlović " iz Srijemske Kamenice. :) Drago nam je što smo ih bar na ovakav način mogli razveseliti.

Podržali smo predivnu manifestaciju u Kisaču - festival dječijeg folklora "Zlata brana" :) :) - 21.06.2015.

Zlata Brana

Posjeta škole Dr. Milan Petrović - 25.06.2015.

Učenicima specijalne škole za djecu s poteškoćama u razvoju Dr. Milan Petrović iz Novog Sada smo omogućili besplatan boravak u Petrolandu. U znak zahvalnosti su nam poklonili suvenire koji oni sami prave.


AKCIJA ČEPOM DO OSMJEHA

Dragi prijatelji, sa zadovoljstvom vas želimo obavijestiti da se AquaPark PETROLAND priključio akciji "Čepom do osmjeha", u okviru koje ćemo u našem kompleksu postaviti 6 kanti za skupljanje čepova. U pitanju je humanitarno-ekološka akcija skupljanja plastičnih čepova radi pomoći djeci s invaliditetom kako bi im se omogućilo lakše funkcioniranje u obrazovanju. Dajte potporu ovoj akciji skupa s nama! Informirati se možete na sljedećim linkovima facebook.com/cepomdoosmeha i cepomdoosmeha.org.rs :) Budimo društveno odgovorni, pomozimo onima kojima je pomoć najpotrebnija! :)


1. lipnja 2014 - SVJETSKI DAN DJETETA

1. lipnja se obilježava svjetski dan djeteta kada smo odlučili svoj djeci do 18. godina omogućiti GRATIS ULAZ U AquaPark PETROLAND Bački Petrovac. Naš dar najmlađima :)


24.-25. i 31. svibnja 2014. – – PRIKUPLJANJE SREDSTAVA ZA UGROŽENE OD POPLAVA

Tijekom ova tri dana prikupljali smo sredstva za ugrožene u poplavama. Cijena ulaznice je bila 500 rsd, a sav prihod od prodanih ulaznica donirali smo ugroženima.


BESKONAČNA SRCA - 01.06.2013.

AquaPark PETROLAND Bački Petrovac se trudi na različite načine pomoći i razveseliti sve mališane, a osobito one koji nemaju privilegij odrastati sa svojom obitelji. Na svjetski dan djeteta 1. lipnja omogućili smo besplatan boravak u AquaParku PETROLAND Bački Petrovac za djecu iz SOS Dečijeg sela "Dr Milorad Pavlović" iz Srijemske Kamenice za koje su studenti Sveučilišta Educons organizirali kreativne i športske radionice poput: košarke, nogometa, odbojke, pantomime, broda i stijene, zasmijavanja i mnogih drugih. Galerija


BITKA ZA BEBE - 02.-04.05.2013. i 21.-22.06.2013. i 04.08.2013.

Zajedno smo skupljali sredstva za opremu rodilišta. U vremenu od 02. do 04. svibnja i od 21. do 22. lipnja i 4. kolovoza, izdvojili smo određeni postotak od financijskih sredstava (od kupljenih ulaznica u tom vremenu) i donirali ga fondu B92 "Bitka za rodilišta" kako bi naše bebe imale bolje uvjete u rodilištima. Ovakve akcije ćemo ponoviti nekoliko puta tijekom sezone.

BORAVAK UDRUGA ZA DJECU I MLADEŽ S HENDIKEPOM „PRAVO GORE“ U AQUA PARKU - 25.07.2013.

Uprava AquaParka PETROLAND Bački Petrovac je omogućila besplatni boravak za djecu i mladež s hendikepom u kompleksu. Članovi udruge su se divno provodili kod nas, a za to je u velikoj mjeri bilo zaslužno i naše osoblje koje se pobrinulo da članovima udruge uvijek bude na raspolaganju. Ovdje možete pogledati sliku, a ovdje mmožete pročitati zahvalnicu koju nam je udruga „Pravo gore“ uputila.

Posjeta društva za zaštitu majki i djece iz Feketića “IZIDA” - 01.08.2013.

Posjetili su nas i članovi Društva za zaštitu majki i djece iz Feketića “IZIDA” koji su nam u znak zahvalnosti, što smo im omogućili boravak u našem kompleksu, poklonili suvenire koje oni sami prave.


e-max.it: your social media marketing partner