Temp. vazduha: -
Temp. vode u Relax bazenu: -

Najčešće postavljana pitanja

Aqua Park PETROLAND
Gde se nalazi AquaPark PETROLAND Bački Petrovac?

AquaPark se nalazi u samoj blizini međunarodne auto-ceste E-75, samo 20 km zapadno od središta Novog Sada, na samom ulazu u Bački Petrovac.

Ako dolazite iz pravca Subotice preporučujemo isključenje sa auto puta E-75 u Zmajevu, pravcem preko Ravnog Sela i Kulpina.

Ako dolazite iz smjera Republike Hrvatske (granični prijelaz Bačka Palanka), AquaPark se nalazi u smjeru prema Novom Sadu (obavezno skretanje prema Bačkom Petrovcu)..

Komu je AquaPark namijenjen?

AquaPark je na raspolaganju svim naraštajima, bez obzira jeste li ljubitelj dobre zabave ili dajete prednost opuštanju pored vode.

Aqua Park PETROLAND
Kakvo je radno vrijeme AquaParka?

Više informacija možete dobiti ovdje.

Koliko košta ulaz u AquaPark?

Nudimo više vrsta ulaznica, ali i razne pogodnosti. Odaberite onu, koja Vam najviše odgovara ovdje.

Moram li platiti ulaz u park iako se ne želim kupati?

Ulaz u AquaPark se plaća. To znači da i u slučaju kada nekog samo pratite, morate kupiti ulaznicu.

Postoji li u AquaParku mogućnost smještaja?

IInformacije u svezi smještaja možete naći na ovoj podstranici.

Kako mogu dobiti informacije o aktualnoj vremenskoj prognozi u AquaParku?

Informacije o vremenskoj prognozi možete naći na stranicama:

Weather-forecast

AccuWeather

Što trebam ponijeti u AquaPark?

Odjeću prikladnu za kupanje, ručnik, kremu za sunčanje, sandale ili japanke, sunčane naočale..., a prije svega nemojte zaboraviti ponijeti dobro raspoloženje.

Što treba poduzeti u slučaju da ste u AquaParku nešto zaboravili?

Zaposleni u AquaParku sve nađene stvari predaju na recepciju AquaParka, koja se nalazi na samom ulazu u kompleks. Sve izgubljene stvari možete preuzeti uz predočenje dokumenta, kojim možete dokazati svoju istovjetnost, kao i temeljem informacija koje dokazuju vlasništvo nad nađenim predmetom. Informacije o izgubljenim stvarima možete dobiti i putem formulara, kada kliknete na ikonu Opće informacije.

Kome se mogu obratiti ako neko svojim ponašanjem remeti red ili sigurnost u parku?

Vjerujemo da naši gosti ne dolaze u AquaPark s ciljem pravljenja problema ostalim posjetiteljima tijekom njihovog boravka i relaksacije. Ako se ipak netko takav pojavi, obavijestite o tome bilo kojeg zaposlenog. Za sigurnost je također zadužena i služba sigurnosti, koja je ovlaštena udaljiti takve posjetitelje iz parka.

Je li u parku osigurana medicinska njega?

Da. U AquaParku postoje osobe obučene za pružanje prve pomoći.

Postoje li ograničenja u svezi korištenja atrakcija?

Da, za pojedine atrakcije vrijede ograničenja utvrđena visinom ili dobi. Iz sigurnosnih razloga na pojedine atrakcije zabranjen je pristup osobama koje se ne mogu samostalno kretati. Radi povećanja Vaše sigurnosti zabranjeno je na atrakcije nositi satove, rinčice, naočale, lančiće ili prstenje. To Vam u AquaParku neće biti potrebno, preporučamo Vam ove i slične predmete, ukoliko je to mogućno, ostavite kod kuće i ne unosite u AquaPark.

Što u slučaju ako počne padati kiša?

Za nas je Vaša sigurnost na prvom mjestu. Upravo zbog toga, a zavisno od vremenskih prilika, može biti obustavljena uporaba jednog dijela ili može doći do prijevremenog zatvaranja cijelog kompleksa AquaParka. Nažalost, u ovakvim nepredviđenim situacijama ne možete ostvariti pravo na povrat novca koji ste platili za ulaznice.

Možemo li u AquaPark ponijeti osobne stvari (kolut za plivanje, "plovke za ruke" itd.)?

Naravno, možete ih ponijeti.

Mogu li se u AquaParku kupiti i alkoholna pića?

Da, ali nemojte zaboraviti da prekomjerno konzumiranje alkohola povećava rizik od ozljeda! Također upozoravamo da je služba sigurnosti AquaParka ovlaštena, glede sigurnost, udaljiti iz AquaParka osobu u alkoholiziranom stanju. Osoba koja, pod utjecajem alkohola koristi atrakcije AquaParka, radi to na vlastiti rizik. U slučaju ozljeda, dobivenih pod utjecajem alkohola, uprava AquaParka ne snosi nikakvu odgovornost.

Da li postoji parking za posjetitelje AquaParka?

Postoji parking za posjetitelje AquaParka (za automobile, autobuse, bicikle i motore), koji je besplatan. Imamo i parking mjesta koja su rezervirana specijalno za invalide. Parking nije čuvan, što znači da AquaPark ne odgovara za automobile i stvari koje posjetitelji ostave u istim. Isto tako, posjetitelji su u obavezi da se pridržavaju pravila i instrukcija vezanih za parkiranje izdanih od strane zaposlenih u AquaParku.

Može li se u AquaParku kupiti i osvježenje?

Da. Spisak ugostiteljskih objekata možete pronaći ovdje.

Mogu li ulaznicu platiti i platnom karticom?

Da, određene blagajne imaju uređaje za plaćanje platnim karticama.

Kakva je temperatura vode u pojedinim bazenima?

Bazeni se opskrbljuju vodom iz geotermalnih izvora. Prirodna toplina vode od 40 stupnjeva omogućit će Vam prijatno kupanje i kad je hladnije vrijeme. Osim toga, postoji i sustav za hlađenje vode u vrijeme ljetnjih vrućina.

Da li postoji organizovan prevoz do AquaParka?

Da, specijalno za sve posjetitelje našeg Parka, u suradnji s transportnim poduzećima, organizirali smo prijevoz do AquaParka iz Beograda i Novog Sada. Red vožnje možete pogledati OVDJE.

Da li je naš AquaPark prilagođen osobama sa posebnim potrebama?

Jeste, kao prvo imamo osiguran i posebno iscrtan parking za kola koji se nalazi u blizini ulaza u AquaPark. Isto tako i naši bazeni su prilagođeni za korištenje osoba s invaliditetom, a naša topla termalna voda ima blagotvoran učinak na razna reumatska obeljenja.

e-max.it: your social media marketing partner