Temp. vazduha: -
Temp. vode u Relax bazenu: -

Promovirajte se!

Aqua Park PETROLAND
AquaPark PETROLAND daje svoj obol razvitku cijele regije. Ne propustite ovu prigodu i prezentirajte svoju tvrtku, ili hotel u suradnji s našim AquaParkom.

Ovom prigodom želimo Vam predstaviti mogućnost Vaše prezentacije, upravo preko naše web stranice. Vjerujemo da ćete i Vi moći iskoristiti naš uspjeh i na taj način Vaše poduzetništvo učiniti atraktivnije ostalima.

Ova vrsta ponude je namijenjena prije svega hotelima i ostalim smještajnim kapacitetima, turističkim agencijama kao i ugostiteljskim objektima.

Aqua Park PETROLAND
Naša ponuda Vam pruža dva vida suradnje:

- Šira razina suradnje Vam omogućuje detaljnije prezentiranje Vašeg hotela, ili restorana. Zahvaljujući velikoj posjećenosti web sajta AquaParka, moći ćete svoje poduzeće preporučiti svim korisnicima ovog sajta.

- Uža razina suradnje Vam donosi mogućnost informiranja korisnika našeg sajta o temeljnim značajkama Vašeg poduzeća, kao što je Vaša lokacija, ili npr. asortiman koji nudite u restoranu.

Aqua Park PETROLAND
Mogućnost prezentacije na internet sajtu AquaParka možete dobiti po cijeni već od 110 EUR/god. (bez PDV).

Naravno, u interesu nam je uspostaviti s Vama bilo kakav oblik suradnje, koji će našim gostima omogućiti ugodniji boravak u AquaParku PETROLAND, ali i u njegovom okolišu. U slučaju, zainteresiranosti za ovu vrstu suradnje, ne ustežite se i kontaktirajte nas na info@petroland.rs .

e-max.it: your social media marketing partner