Temp. vazduha: -
Temp. vode u Relax bazenu: -

News 2017

08.05.2017
Dragi prijatelji
ovog vikenda smo se prezentovali na Dečijem sajmu u Beogradu i na Danima Evrope u Temišvaru. Interesovanje za aqua park je bilo veliko. Radujemo se što planirate da nas posetite i ove sezone 2017.

12.04.2017
USKRŠNJI ZEKA NAGRAĐUJE *VAŽNO*
Dragi roditelji, draga deco, dobili smo jako veliki broj crteža u nagradnom konkursu na facebooku “Uskršnji zeka nagrađuje” i stoga nismo u mogućnosti da vam pošaljemo ulaznice na adresu, međutim svu decu, koja su na ovom spisku će čekati ulaznice u aqua parku Petroland na blagajni broj 10. Sve što je potrebno jeste da sa sobom ponesete dokument u kom je navedena vaša adresa. Mi iz etičkih razloga nećemo objaviti adrese učesnika, napisano je samo iz kog su mesta. Spisak svih učesnika možete pogledati ovde.

12.04.2017
USKRŠNJI ZEKA NAGRAĐUJE *VAŽNO*
Draga deco, kao i svake godine jako nas obraduje to što se puno vas, naših najdražih fanova, odazove i učestvuje u nagradnom konkursu “Uskršnji zeka nagrađuje”. Zato i želimo sve vas da nagradimo, jer ste svi vi zaslužili nagradu. J Pošto smo dobili veliki broj crteža, nismo u mogućnosti da vam pošaljemo ulaznice na adresu, međutim svu decu će čekati ulaznica u aqua parku Petroland na blagajni broj 10. Sve što je potrebno jeste da sa sobom ponesete dokument u kom je navedena vaša adresa. Uskoro objavljujemo i spisak učesnika na našem web sajtu www.petroland.rs. Nagradićemo i dva učesnika. Najveći broj STVARNIH LAJKOVA I ŠEROVA je imala Izolda Pap iz Oroma koja ima 11 godina i ona dobija porodičnu ulaznicu za 7 ulazaka. Svi crteži koje smo dobili su jako lepi i originalni, međutim jedan se po nama posebno izdvaja, a to je crtež Sergeja Tegeltije iz Petrovaradina koji ima 11 godina. Sergej dobija porodičnu ulaznicu za 7 ulazaka. Želimo vam srećne uskršnje praznike.

05.04.2017
USKRŠNJI ZEKA NAGRAĐUJE
Draga deco, u susret lepom vremenu i Uskršnjim praznicima i ove 2017. godine, organizujemo facebook takmičenje. Sve što treba da uradite jeste da nacrtate crtež na temu „Uskršnji praznici“, "Proleće", "Nezaboravni trenuci u Petrolandu". Vaše skenirane crteže nam šaljite isključivo na mail nagradnaigra@petroland.rs, a mi ćemo ih objaviti na našoj facebook stranici u prepodnevnim časovima. Autora crteža, koji bude imao najviše STVARNIH lajkova i šerova (lajkovi i šerovi će se sabirati), nagradićemo sa PORODIČNOM ULAZNICOM ZA 7 ULAZAKA u AquaPark, dok će svi ostali dobiti nagradu - dečiju ulaznicu za aqua park. Isto tako, jednog autora, koji po nama, nacrta najlepši crtež, takođe ćemo nagraditi sa PORODIČNOM ULAZNICOM ZA 7 ULAZAKA. Akcija traje do srede 12. aprila 2017. , kada ćemo objaviti pobednika u 12h.
****BITNO: učestvovati mogu deca do 14. godina. Prilikom prijave OBAVEZNO napišite ime i prezime učesnika, koliko ima godina, kao i adresu stanovanja. Nepotpune prijave nećemo uvažiti i nećemo objaviti crtež.
***NAPOMENA: one učesnike koji budu VEŠTAČKI generisali broj lajkova, automatski ćemo izuzeti iz takmičenja. Crteži moraju da budu nacrtani rukom (nećemo uvažiti obojene uskršnje bojanke). CRTAJTE I ŠALJITE NAM CRTEŽE.
Više informacija možete dobiti na našoj facebook stranici.

09.03.2017
Dragi prijatelji,
Naš vredni tim radi na pripremi nove sezone 2017. S nestrpljenjem vas čekamo i ove godine. Sve informacije u vezi otvaranja aqua parka i raznih akcija možete pronaći na našoj web stranici, ali i na našoj facebook stranici.

09.03.2017
Dragi prijatelji,
Naš marketing tim je od početka 2017. godine bio na nekoliko sajmova na kojima je prezentovao svoju ponudu. Atmosferu sa sajmova turizma u Bratislavi, Ljubljani, Beogradu, Temišvaru možete pogledati ovde.

e-max.it: your social media marketing partner