Temp. vazduha: -
Temp. vode u Relax bazenu: -

O Nama

Prezentacija AquaParka PETROLAND BAČKI PETROVAC

Aqua Park PETROLAND

AquaPark PETROLAND je najveća do sada izgrađena turističko-zabavna atrakcija u Srbiji. Ujedno, to je i najmoderniji AquaPark na prostoru celog Balkana. Nalazi se na teritoriji opštine Bački Petrovac, nadomak Novog Sada, 120 kilometara od Beograda, isto toliko udaljen od granice sa Mađarskom, i samo 20 km od graničnog prelaza sa Hrvatskom.

Investitor je privatna firma iz Republike Slovačke, koja već ima iskustva u realizaciji sličnih projekata.

Geotermalna voda koja izvire iz dubine od oko 800 metara, prirodne toplote iznad 40 stepeni omogućiće korišćenje kompleksa AquaParka i tokom hladnijih meseci. Moderna tehnologija omogućava hlađenje vode tokom letnjih vrućina.

Aqua Park PETROLAND
Ukupna površina AquaParka iznosi 20 ha. Izgradnja je predviđena u tri osnovne etape:

- 1. etapa je završena u oktobru 2011. godine.

Na površini od oko 8 hektara se nalaze vodene zabavne atrakcije sa više od 20 većih i manjih tobogana. U okviru AquaParka nalazi se najveći dečiji vodeni zamak i tri kule za spuštanje sa tobogana. AquaPark ima 6 bazena, ali i ostale zabavne sadržaje za decu i odrasle. Naravno, tu je i široka lepeza ugostiteljske ponude i drugih pratećih usluga.

- 2. etapa obuhvata izgradnju otvorenog plivačkog bazena, auto-kampa, novih vodenih atrakcija (tobogana).

- 3. etapa obuhvata izgradnju smeštajnih kapaciteta, četvrte toboganske kule i više zatvorenih bazena sa dodatnim atrakcijama, wellnes spa i fitnes centra, apartmanskog naselja i hotela, sa kompleksnom turističkom uslugom.
e-max.it: your social media marketing partner