Temp. vazduha: -
Temp. vode u Relax bazenu: -

Bazeni

Bazen sa talasima

Centralni otvoreni bazen. Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji omogućava doživljaj pravih morskih talasa. Ova tehnologija je jedinstvena u Srbiji, ali i na prostorima celog Balkana. Ne oklevajte, priuštite sebi doživljaj morske obale usred prostrane Panonske ravnice u Bačkom Petrovcu.

Dužina: 54,4 m Širina: 39,3 m Dubina: 2/0 (2,5) m

Ograničenja: samo za plivače


Bazen za relaksaciju

Ovaj bazen je namenjen pre svega ljudima, koji traže odmor. Relaksaciju u bazenu će Vam omogućiti uređaji za vodenu masažu, "vodene ležaljke", mehurići, mlaznice kao i veliki vodoskok. Atmosferi za odmor će doprineti i zanimljivo osvetljenje bazena. Nedaleko od Relaks bazena, nalazi se i plaža sa ležaljkama na kojoj se možete nesmetano odmarati mimo bazena.

Dužina: 39 m Širina: 14,2 m Dubina: 1 m

Ograničenja: ograničenja su promenljiva i uslovljena su temperaturom vode u bazenu


Divlja reka

Zahvaljujući PETROLANDU i Vi ćete doživeti čari raftinga na divljoj reci. Sedite u čamac sa Vašim društvom i prepustite se...

Dužina: oko 200 m Širina: Dubina: 0,9 m


Dečiji raj

Veliki dečiji bazen specijalno dizajniran za najmlađe. Sastavni deo bazena je dečija kula sa nekoliko tobogana. Ovo je idealno mesto za radost i zabavu Vašeg deteta.

Dužina: 23,5 m Širina: 30 m Dubina: 40 cm

Ograničenja: odroslim osobama ulazak je dozvoljen samo i u smislu pratioca maloletne osobe

Bazen za spuštanje East Tower

Bazen u koji se slivaju tobogani sa Istočne kule. Ovaj bazen je namenjen isključivo korisnicima tobogana i nije predviđen za kupanje.

Dužina: 15 m Širina: 11 m Dubina: 1 m/0

Ograničenja: nije predviđen za kupanje


Bazen za spuštanje Hill Tower

Veliko ušće, odnosno bazen u koji se slivaju tri velika tobogana sa Visoke kule i King kule. Ni ovaj bazen nije namenjen kupačima.
Dužina: 28 m Širina: 12 m Dubina: 1 m/0

Ograničenja: nije predviđen za kupanje


e-max.it: your social media marketing partner