Temp. vazduha: -
Temp. vode u Relax bazenu: -

Najčešće postavljana pitanja

Aqua Park PETROLAND
Gde se nalazi AquaPark PETROLAND Bački Petrovac?

AquaPark se nalazi u samoj blizini međunarodnog auto-puta E-75, samo 20 km zapadno od centra Novog Sada, na samom ulazu u Bački Petrovac.

Ako dolazite iz pravca Subotice preporučujemo isključenje sa auto puta E-75 u Zmajevu, pravcem preko Ravnog Sela i Kulpina.

Ako dolazite iz pravca Republike Hrvatske (granični prelaz Bačka Palanka), AquaPark se nalazi na putu prema Novom Sadu (obavezno skretanje prema Bačkom Petrovcu).

Kome je AquaPark namenjen?

AquaPark je na raspolaganju svim generacijama, bez obzira da li ste ljubitelj dobre zabave ili dajete prednost opuštanju pored vode.

Aqua Park PETROLAND
Kakvo je radno vreme AquaParka?

Više informacija možete dobiti ovde.

Koliko košta ulaz u AquaPark?

Nudimo više vrsta ulaznica, ali i razne pogodnosti. Izaberite onu, koja Vam najviše odgovara ovde.

Da li moram da platim ulaz u park iako ne želim da se kupam?

Ulaz u AquaPark se plaća. To znači da i u slučaju kada nekog samo pratite, morate kupiti ulaznicu.

Da li u AquaParku postoji mogućnost smeštaja?

Informacije u vezi smeštaja možete naći na ovoj podstranici.

Kako mogu dobiti informacije o aktuelnoj vremenskoj prognozi u AquaParku?

Informacije o vremenskoj prognozi možete naći na stranicama:

Weather-forecast

AccuWeather

Šta treba da ponesem u AquaPark?

Odeću adekvatnu za kupanje, peškir, kremu za sunčanje, sandale ili japanke, sunčane naočare..., a pre svega nemojte zaboraviti da ponesete dobro raspoloženje.

Šta treba preduzeti u slučaju da ste u AquaParku nešto zaboravili?

Zaposleni u AquaParku sve nađene stvari predaju na recepciju AquaParka, koja se nalazi na samom ulazu u kompleks. Sve izgubljene stvari možete preuzeti uz pokazivanje dokumenta, kojim možete dokazati svoj identitet, kao i na osnovu informacija koje dokazuju vlasništvo nad nađenim predmetom. Informacije o izgubljenim stvarima možete dobiti i putem formulara, kada kliknete na ikonu Opšte informacije.

Kome mogu da se obratim ako neko svojim ponašanjem ometa red ili bezbednost u parku?

Verujemo da naši gosti ne dolaze u AquaPark sa ciljem da prave probleme ostalim posetiocima za vreme njihovog boravka i relaksacije. Ako se ipak neko takav pojavi, obavestite o tome bilo kog zaposlenog. Za bezbednost je takođe zadužena i služba bezbednosti, koja je ovlašćena da udalji takve posetioce iz parka.

Da li je u parku obezbeđena medicinska nega?

Da. U AquaParku postoje osobe obučene da pruže prvu pomoć.

Da li postoje ograničenja u vezi sa korišćenjem atrakcija?

Da, za pojedine atrakcije važe ograničenja utvrđena visinom ili starošću. Iz bezbednosnih razloga na pojedine atrakcije zabranjen je pristup osobama koje ne mogu samostalno da se kreću. Radi povećanja Vaše bezbednosti zabranjeno je na atrakcije nositi satove, minđuše, naočare, lančiće ili prstenje. To Vam u AquaParku neće biti potrebno, preporučujemo Vam da nabrojane i slične predmete, ukoliko je to moguće, ostavite kod kuće i ne unosite u AquaPark.

Šta u slučaju ako počne padati kiša?

Za nas je Vaša bezbednost na prvom mestu. Upravo iz tog razloga, a u zavisnosti od vremenskih prilika, može biti obustavljena upotreba jednog dela ili može doći do prevremenog zatvaranja celog kompleksa AquaParka. Nažalost, u ovakvim nepredviđenim situacijama ne možete ostvariti pravo na povraćaj novca koji ste platili za ulaznice.

Da li u AquaPark možemo da ponesemo lične stvari (kolut za plivanje, "mišiće" itd.)?

Naravno da možete.

Da li se u AquaParku mogu kupiti i alkoholna pića?

Da, ali nemojte zaboraviti da prekomerno konzumiranje alkohola povećava rizik od povreda! Takođe upozoravamo da je služba obezbeđenja AquaParka ovlašćena, s obzirom na bezbednost, da udalji iz AquaParka osobu u alkoholisanom stanju. Osoba koja, pod uticajem ulkohola koristi atrakcije AquaParka, radi to na sopstveni rizik. U slučaju povreda, dobijenih pod dejstvom alkohola, uprava AquaParka ne snosi nikakvu odgovornost.

Da li postoji parking za goste AquaParka?

Postoji parking za posetioce AquaParka (za automobile, autobuse, bicikle i motore), koji je besplatan. Imamo i parking mesta koja su rezervisana specijalno za invalide. Parking nije čuvan, što znači da AquaPark ne odgovara za automobile i stvari koje posetioci ostave u istim. Isto tako, posetioci su u obavezi da se pridržavaju pravila i instrukcija vezanih za parkiranje izdatih od strane zaposlenih u AquaParku.

Da li se u AquaParku može kupiti i osveženje?

Da. Spisak ugostiteljskih objekata možete pronaći ovde.

Da li mogu ulaznicu da platim i platnom karticom?

Da, određene blagajne imaju terminal za plaćanje.

Kakva je temperatura vode u pojedinim bazenima?

Bazeni se snabdevaju vodom iz geotermalnih izvora. Prirodna toplota vode od 40 stepeni omogućiće Vam prijatno kupanje i u hladnijem periodu. Osim toga, postoji i sistem za hlađenje vode u periodu letnjih vrućina.

Da li postoji organizovan prevoz do AquaParka?

Da, specijalno za sve posetioce našeg Parka, u saradnji sa transportnim preduzećima, organizovali smo prevoz do AquaParka iz Beograda i Novog Sada. Red vožnje možete pogledati OVDE.

Da li je naš AquaPark prilagođen osobama sa posebnim potrebama?

Jeste, kao prvo imamo obezbeđen i posebno iscrtan parking za kola koji se nalazi u blizini ulaza u AquaPark. Isto tako i naši bazeni su prilagođeni za korišćenje osoba sa invaliditetom, a naša topla termalna voda ima blagotvoran učinak na razna reumatska obeljenja.

e-max.it: your social media marketing partner