Temp. vazduha: -
Temp. vode u Relax bazenu: -

Promovišite se!

Aqua Park PETROLAND
AquaPark PETROLAND doprinosi razvoju celog regiona. Ne propustite ovu priliku i prezentujte svoju firmu, ili hotel u saradnji sa našim AquaParkom.

Ovom prilikom želimo da Vam predstavimo mogućnost Vaše prezentacije, upravo posredstvom naše web stranice. Verujemo da ćete i Vi moći da iskoristite naš uspeh i da će na taj način Vaše preduzetništvo postati atraktivnije ostalima.

Ova vrsta ponude je namenjena pre svega hotelima i ostalim smeštajnim kapacitetima, turističkim agencijama kao i ugostiteljskim objektima.

Aqua Park PETROLAND
Naša ponuda Vam pruža dva vida saradnje:

- Širi nivo saradnje Vam omogućava da detaljnije prezentujete Vaš hotel, ili restoran. Zahvaljujući velikoj posećenosti web sajta AquaParka, moći ćete svoje preduzeće da preporučite svim korisnicima ovog sajta.

- Uži nivo saradnje Vam donosi mogućnost informisanja korisnika našeg sajta o osnovnim karakteristikama Vašeg preduzeća, kao što je Vaša lokacija, ili npr. asortiman koji nudite u restoranu.

Aqua Park PETROLAND
Mogućnost prezentacije na internet sajtu AquaParka možete dobiti po sumi već od 110 EUR/god. (bez PDV).

Naravno, u interesu nam je da sa Vama uspostavimo bilo kakav vid saradnje, koji će našim gostima omogućiti prijatniji boravak u AquaParku PETROLAND, ali i u njegovoj okolini. U slučaju, da se interesujete za ovu vrstu saradnje, ne ustručavajte se i kontaktirajte nas na info@petroland.rs.

e-max.it: your social media marketing partner