Temp. vazduha: -
Temp. vode u Relax bazenu: -

Dopunske usluge

Aqua Park PETROLAND

Da bi ponuda zabavnog AquaParka bila što kompleksnija, obezbedili smo i dodatne usluge, za koje verujemo da će ih u budućnosti biti i više.

Trenutno Vam je na raspolaganju:

menjačnica

mogućnost iznajmljivanja trezora

usluge info-punkta

usluge animatora za decu i odrasle

fotografisanje i izrada fotografija

Aqua Park PETROLAND

free internet WiFi zone

Kompleks AquaParka PETROLAND je opremljen dovoljnim brojem svlačionica i toaleta. Za Vašu bezbednost brinu specijalno obučeni spasioci, svakodnevna lekarska služba, radnici obezbeđenja, kao i stalni video-nadzor nad celim kompleksom.

U slučaju potrebe, na raspolaganju Vam je i servis "izgubljeno-nađeno"

Naziv

Menjačnica

Opis

Više ne morate da mislite da li imate dovoljno dinara da platite ulaz i gde ćete zameniti novac, pošto AquaPark u svom sastavu ima i menjačnicu koja radi svaki dan. U našoj menjačnici možete promeniti eure, konvertibilne marke i kune.

Galerija

Naziv

Foto studio Dinja

Opis

Ukoliko želite da imate profesionalnu sliku spuštanja sa tobogana, brčkanja u bazenima ili zabave sa Vašom porodicom i prijateljima tu je fotograf, koji će Vas uslikati i za vrlo kratko vreme izraditi sliku u foto studiju, koji se nalazi u kompleksu AquaParka kod Dečijeg raja.

Galerija


Naziv

Usluge info pulta

Opis

Sve informacije o cenama, akcijama, radnom vremenu, izgubljenim stvarima itd. pružiće Vam ljubazno osoblje na info pultu.

Galerija
Naziv

Animatori

Opis

Kako bi Vaš boravak u AquaParku bio nezaboravan, naš tim animatora je tu da Vas zabavi. Zumba i limba dance, ali i razne druge zanimacije je nešto što će sigurno prijati, kako mladim tako i onim malo starijim.

Galerija

Naziv

Mogućnost iznajmljivanja
ormarića i trezora

Opis

Ako želite da Vaše dragocenosti budu na sigurnom, kod nas možete iznajmiti ormarić ili trezor, gde možete odložiti Vaše stvari.

Galerija

Naziv

internet WiFi Zona

Opis

U kompleksu AquaParka smo obezbedili bežičnu internet mrežu sa čak 8 Wi-Fi SAT-TRAKT zona čije je korišćenje potpuno besplatno.

Galerija


e-max.it: your social media marketing partner