logo

Aquapark PETROLAND je najveća
do sada izgraĐena turističko-zabavna
atrakcija u Srbiji

Aquapark ima 8 otvorenih i zatvorenih bazena, wellness&spa svet u okviru kog se nalazi 5 sauna (finska sauna, bio sauna, infra sauna, parno kupatilo, slana soba) kao i ostali spa sadržaji (đakuzi, hladan bazen, tepidariju, potezno vedro, topla klupa), širok spektar masaža ali i ostale zabavne sadržaje za decu i odrasle. Naravno, tu je i široka lepeza ugostiteljske ponude i drugih pratećih usluga.

Naš aquapark je najbolje mesto gde ćete uživati u atmosferi beskonačne zabave i radosti. Mesto na kome ćete rado sresti svoje drugove, mesto gde ćete se rado odmarati u okruženju vama najdražih ljudi. Uzbudljivi tobogani, unikatni bazeni za decu i odrasle, rafting na divljoj reci, omiljeni sportovi na pesku – sve ovo u aquaparku PETROLAND Bački Petrovac!
Jednostavno mesto koje će svako rado posetiti…

O nama

Aquapark PETROLAND Bački Petrovac je do sada najveća i najmodernija turističko-zabavna atrakcija u Srbiji izgrađena na 8ha. Sadrži vodene zabavne atrakcije sa 8 velikih tobogana. U okviru aquaparka nalazi se najveći dečiji vodeni zamak i tri kule za spuštanje sa tobogana.

O nama
Petroland

Puna doza adrenalina
Zatvoreni i otvoreni bazeni i tobogani