logo

Aquapark PETROLAND je najveća
do sada izgraĐena turističko-zabavna
atrakcija u Srbiji

Aquapark PETROLAND je najveća do sada izgrađena turističko-zabavna atrakcija u Srbiji. Ujedno, to je i najmoderniji aquapark na prostoru celog Balkana. Nalazi se na teritoriji opštine Bački Petrovac, nadomak Novog Sada, 120 kilometara od Beograda, isto toliko udaljen od granice sa Mađarskom, i samo 20 km od graničnog prelaza sa Hrvatskom.

Investitor je privatna firma iz Republike Slovačke, koja već ima iskustva u realizaciji sličnih projekata. Geotermalna voda koja izvire iz dubine od oko 800 metara, prirodne toplote iznad 40 stepeni omogućiće korišćenje kompleksa aquaparka i tokom hladnijih meseci. Moderna tehnologija omogućava hlađenje vode tokom letnjih vrućina.

O nama

Ukupna površina aquaparka iznosi 20 ha. Izgradnja je završena u oktobru 2011. godine. Na površini od oko 8 hektara se nalaze vodene zabavne atrakcije sa većim i manjim toboganima. U okviru aquaparka nalazi se najveći dečiji vodeni zamak i tri kule za spuštanje sa tobogana. Aquapark ima 6 bazena, ali i ostale zabavne sadržaje za decu i odrasle. Naravno, tu je i široka lepeza ugostiteljske ponude i drugih pratećih usluga.

O nama
Petroland

Puna doza adrenalina
Zatvoreni i otvoreni bazeni i tobogani