logo

Svet wellness & spa napravljen samo za opuštanje

Saune

 • Temperature 60 – 65 °C
 • Percentage 30 – 50 %
 • Time 8 – 15 min

BIO SAUNA

Bio sauna predstavlja kombinaciju finske saune i parnog kupatila, nudi idealno rešenje za one kojima je temperatura u klasičnoj finskoj sauni visoka a kojima je parno kupatilo previše sparno. Prijatne arome biljnih eteričnih ulja blagotvorno deluju na sva vaša čula.

 • Temperature 80 – 110 °C
 • Percentage 10 – 15 %
 • Time 8 – 15 min

FINSKA SAUNA

Finska sauna vam garantuje savršeno opuštanje i zasluženi odmor. Kako se telo zagreva i temperatura kože raste, nastaje intenzivno znojenje, otkucaji srca se povećavaju kada telo pokušava da se ohladi, i na taj način dolazi do poboljšanja cirkulacije, ubrzava se matabolizam i regeneriše koža. Opustite dušu i telo, rešite se stresa i prepustite se savršenom osećaju.

 • Temperature 40 – 45 °C
 • Percentage 100 %
 • Time 5 – 20 min

PARNO KUPATILO

Parno kupatilo je jedno od boljih metoda u borbi protiv stresa kojem smo svakodnevno izloženi i osigurava relaksaciju. Delovanjem pare, pore se šire, respiratorni putevi se potpuno očiste, podsiče se detoksikacija organizma kroz proces pojačanog znojenja. Priuštite sebi božanstven osećaj u sparnom i toplom okruženju.

 • Temperature 30 – 50 °C
 • Percentage 10 %
 • Time 8 – 15 min

INFRA SAUNA

Infra sauna radi na principu direktnog zagrevanja tela putem zračenja infracrvene svetlosti, koje je slično toplotnom zračenju sunca. Infra saunu odlikuje kvalitet, bezbednost i efikasnost infracrvenih grejača. Toplota Infra saune relaksira i opušta vaše telo, redukuje stres i otklanja napetost u mišićima. Vaše telo će biti prijatno zagrejano i potpuno opušteno.

Ostali spa sadržaji

 • Temperature 20 – 30 °C
 • Percentage 20 %
 • Time 20 – 40 min

SLANA SOBA

Svež i zdrav vazduh više nije samo bonus tokom odmora na obali, slana soba je prostorija čiji su zidovi obloženi prirodnim kamenom soli koji stvara sterlinu okolinu punu negativnih jona. Slana soba ima korisna dejstva na respiratorni, kradiovaskulatorni, imuni i metabolički sistem korisnika. Opustite se i pustite da isparenja soli i prijatna opuštajuća muzika utiču na sva vaša čula.

 • Temperature 25 – 30 °C
 • Percentage 10 %

TEPIDARIJUM

Uđite u pravu oazu mira, odmorite se i vratite harmoniju telu i duši, opustite se na udobnim ležaljkama. Wellness oaza osveženja sa svojim prijatnim ambijentom stvorenim za savršen odmor, donosi značaju pozitivu za ublažavanje i beg od svakodnevnog stresa. Dopustite svojim mislima slobodu.

 • Temperature 15 – 20 °C

ĐAKUZI

Đakuzi je kao stvoren za opuštanje i uživanje. Topla voda sa posebno dizajniranim mlaznicama koje daju osećaj dubinske masaže celog tela, dovode do bolje cirkularcije, opuštanja mišića i telo ulazi u stanje potpunog opuštanja.

 • Temperature 15 – 17 °C

POTEZNO VEDRO

Kada završite sa spa tretmanima iz naše ponude, preporučujemo vam za kraj uživanja potezno vedro i uživanje u milionima sitnih i krupnih kapljica vode. Njihova snaga i energija podstaknuće i opustiti vaše telo.

 • Temperature 15 – 17 °C

LEDENI BAZEN

Samo za najhrabrije nakon upotrebe saune kada su krvni sudovi prošireni, ogranizam je zagrejan, sledi rashlađivanje ulaskom u ledeni bazen. Korišćenjem ledenog bazena jača se imunitet, pospešuje cirkulacija i otklanja stres i umor. Ključ trajnog zdravlja, lepote i vitalnosti tela.

 • Temperature 25 – 30 °C
 • Percentage 10 %

TOPLA KLUPA

Opustite se između pojedinih sauna ali i nakon obilaska svake saune, na prijatnoj temperaturi tople klupe u opuštajućem delu wellness&spa.

MASAŽE

KLASIK MASAŽA

spada među tradicionalne načine izvođenja masaža. Čoveku doprinosi potpuno fizičko opuštanje i psihičku smirenost.

RELAKS MASAŽA

je umirujuća masaža sa aromatičnim uljima. Opustiće vaše telo i um a vi ćete se osećati kao preporođeni.

SPORTSKA MASAŽA

je tip klasične masaže, koji je specijalno prilagođen sportistima ili za osobe koje obavljaju zahtevne fizičke aktivnosti.

MASAŽA STOPALA

je tip specijalne refleksne terapije u kojoj se masaža sprovodi kroz neuronske veze i završavaju se u području odabranih refleksnih lukova.

MASAŽA LICA

pruža veliki broj prednosti i benefita za kožu u bilo kojoj dobi, a posebno za zrelu, kojoj opada tonus. Masaža lica pruža i blogedetni efekat izbacivanja viška vode zadržane u međućelijskom prostoru, smanjujući natečenost i “vodenaste kesice”. Redovnim masažama lica, koje možemo nastaviti i u kućnim uslovima (samomasažom), stimuliše se proizovdnja kolagena i elastina.

SVET WELLNESS&SPA STVOREN SAMO ZA OPUŠTANJE

Za odlazak u spa potrebni su vam prekrivači koje dobijate na recepciji spa centra i na vama je samo da se prepustite potpunom uživanju.

U sklopu spa nalaze se svlačionice koje su vam na raspolaganju za odlaganje stvari i više ne morate brinuti za sigurnost svojih stvari, jer imamo poseban elektronski sistem putem koga pristupate svlačionicima, koji vam garantuje čuvanje vaših vrednih stvari.

Savet je da ne ulazite u spa odmah nakon obroka, ali ni gladni. Pored toga, ne preporučuje se ni konzumiranje alkohola pre posete spa centra.

Dok sa druge strane, uzimanje bezalkoholnih pića poput ceđenih sokova, osveženje raznim kombinacijama prirodnih sokova i drugih napitaka, se preporučuje. Najvažnije je unositi dovoljno tečnosti, pogotovo kada se koriste saune, da bi vaše telo u svakom trenutku bilo dvoljno hidrirano.

U spa centru je neophodno poštovati mir i tišinu. Za potpuni užitak, savetujemo vam da ostavite i svoj mobilni telefon i da trenuci provedeni u spa, budu posvećeni samo opuštanju.

Svaka sauna ima svoju priču gde vi sami birate svoj omiljeni tip, ukoliko želite da istražite sve, krenite redom. Nakon svakog odlaska u saunu, telo je potrebno ohladiti tuširanjem, a za najhrabije tu je i ledeni bazen. U saunu je porebno ulaziti potpuno suv. Odmor je bitna stavka nakon svakog sauniranja.

Tobogani

Sve

Bazeni

Sve

Igrališta

Sve

Plaže

Sve

Dečiji raj

Sve