logo

Poslovni podaci

Petroland DOO Bački Petrovac
Delatnost: HOTELI I SLIČAN SMEŠTAJ
Matični broj: 21346489
PIB: 110402773
web adresa: www.petroland.rs
Tel: 060/83-02-218
Email:info@petroland.rs

 

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

 

Zaštita privatnosti korisnika

U ime Petroland DOO Bački Petrovac obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Petroland d.o.o. (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

 

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

 

Izjava o PDV-u

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

 

Naručivanje robe putem sajta

Naručivanje robe na www.petroland.rs, internet prodajnom mestu, može se vršiti 24 časa na dan, sedam dana u nedelji.
Roba se naručuje elektronskim odabirom određenog proizvoda (artikla) i njegovim dodavanjem u potrošačku korpu.
Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere i konačno potvrdi narudžbinu.
Petroland DOO Bački Petrovac ima obavezu da isporuči sve naručene proizvode kojih u trenutku isporuke ima na zalihama.
Ukoliko Petroland DOO Bački Petrovac nije u mogućnosti da isporuči bilo koji od naručenih proizvoda, prema mogućnostima će kontaktirati kupca robe po pitanju proizvoda-zamene ili otkazivanja naručenog proizvoda, putem email-a ili telefonskim putem. Svi ostali naručeni proizvodi će biti isporučeni u skladu sa ovim uslovima i pravilima.
Petroland DOO Bački Petrovac ne odgovara kupcu za bilo kakvu vrstu štete, zbog nemogućnosti da isporuči bilo koji od naručenih proizvoda osim u vezi sa povraćajem primljenih sredstava povodom opravdane reklamacije.

Važno: Ukoliko porudžbinu vršite putem interneta, obavezno ostavite kontakt telefon. Naša prodajna služba kontaktiraće vas u najkraćem mogućem roku radi potvrđivanja porudžbine.

 

Naručivanje robe putem telefona

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da napravite narudžbinu putem sajta, možete to učiniti i pozivom na brojeve telefona 060/83-02-218 , radnim danima od 8 do 16 časova.

 

Načini plaćanja

  1. Platnim karticama

 

Povraćaj sredstava

Trgovac je u obavezi da na e-commerce prodajnom mestu predoči jasan i detaljan opis povraćaja sredstava i da u slučaju otkaza narudžbine, povraćaj naplaćenih sredstava Korisniku izvrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, odnosno isključivo na račun platne kartice storniranjem originalne transakcije. Prodajno mesto može koristiti sledeću izjavu: „U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Petroland d.o.o. je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice“.