logo
✨ Rezervišite na vreme mesto za Vašu proslavu. ✨
Za više informacija možete nas kontaktirati putem DM poruke, na mail info@petroland.rs ili pozivom na broj telefona +381 60 830 22 05 💥

Ako ste u potraži za prostorom PETROLAND je modernog izgleda, atraktivan svojim sadržajima u čijem sastavu se nalaze zanimljive vodene atrakcije, profesionalno osoblje, kuhinja koja ispunjava sve svetske standarde kao i veliki parking. Ono što Petroland izdvaja u odnosu na druge objekte sličnog sadržaja je mogućnost brzog i jednostavnog prilagođavanja prostora upravo prema Vašim potrebama, što je jedinstvena prilika da u Bačkom Petrovcu napravite događaj baš onakav kakav želite.

Iznajmljivanje sala za različite proslave ili edukativne događaje. Bilo da organizujete kruseve, radionice, seminare, promociju proizvoda, team building aktivnosti, proslavu Vaše firme, koktel, press događaj.

Korišćenje zatvorenih bazena i tobogana, wellness&spa sveta, usluge restorana Talas i kafića Laguna su Vam na raspolaganju za bilo koju vrstu Vaše proslave.

Odaberite naš PETROLAND za Vaše korporativne ili privatne proslave !

Za sva dodatna pitanja i pojašnjena stojimo Vam na raspolaganju.

Kontakt mail info@petroland.rs ili pozivom na broj +381 60 830 22 05.

Pritiskom na dugme Pošalji saglasni ste sa korišćenjem Vaših ličnih podataka. Izjavljujem da sam pročitao/la, razumeo/la i da prihvatam Politiku o zaštiti privatnosti.